top of page
Test Tubes

ΕΤΑΙΡΙΑ

Simply believe it.png

Η NanoViis είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Κινητήριος δύναμη της εταιρίας είναι η νανοτεχνολογία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, με   προηγμένες ιδιότητες, για οικιακή και βιομηχανική χρήση. 

 

Καθημερινό στόχο της εταιρίας αποτελεί η ανάπτυξη νέων προϊόντων με προηγμένες χημικές και μηχανικές ιδιότητες, που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, αλλά και των ταχέως αναπτυσσόμενων αγορών του μέλλοντος. 

 

Ακούγεται σχεδόν απίστευτο, όμως η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο για τη δημιουργία «έξυπνων» υλικών. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε εφευρέθηκαν, παράγονται και δοκιμάζονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες. 

​                                                       

Ενστερνιζόμαστε πλήρως τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευθύνες μας και δεσμευόμαστε να διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τρόπους που επιδρούν θετικά στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, 

δεσμευόμαστε για βιώσιμη κοινωνική οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας.

Εταιρία
Test Tubes
Signing a Contract

Διοίκηση

Simply believe it.png

Δημήτρης Τσούκλερης (CEO / Ιδρυτής)

  • Αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” και είναι υποψήφιος διδάκτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

  • Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Νανοτεχνολογία, δημιουργία αυτοκαθαριζόμενων επιφανειών, διαχείριση πετρελαϊκών αποβλήτων.

  • Κάτοχος 1 πατέντας, >20 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές, >1000 citations (Scopus), h-index 17.

  • Εργάστηκε σε θέσης ευθύνης σε εταιρίες από το 2008 | Ιδρυτής NanoViis το 2015.

  • Απέκτησε Βραβείο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας από το ΕΒΕΑ το 2017.

Διοίκηση
Σύστημα διαχείρισης.png

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πολιτική ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015

Η Διοίκηση της εταιρίας NANOVIIS ανέπτυξε την πολιτική ποιότητας βάσει της οποίας εκτελείται η καθημερινή λειτουργία της εταιρίας, διασφαλίζοντας την ποιότητα. Κύριος σκοπός της εταιρίας είναι να εφοδιάσει με προϊόντα και υπηρεσίες τους πελάτες της, τα οποία θα τα προσφέρει μέσω του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού της. H εταιρία NANOVIIS επιδιώκει τη μόνιμη, διαρκή και συνεχή δέσμευση στις προσδοκίες των πελατών της και εν γένει των ενδιαφερομένων μερών, λειτουργώντας σύμφωνα με τις αρχές της και δρώντας με την Ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. H εταιρία NANOVIIS έχει αναγνωρίσει ότι στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας, και τον συνεχώς εντεινόμενο ανταγωνισμό των επιχειρήσεων οφείλει να κατανοεί και να προσαρμόζεται στις εκάστοτε αλλαγές παρέχοντας υπηρεσίες/προιόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Αυτή τη στιγμή η εταιρία NANOVIIS βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης των ISO 14001:2015 και 45001:2008.

Simply believe it.png
14001_2015_edited.png
45001_2018_edited.png
iso%209001_2015%20white_edited.png
Συστήματα Διαχείρισης
Stairs

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

KAINOTOMIA

Στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εργαζόμαστε στενά με πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες. Η καινοτομία μας χαρακτηρίζεται από φιλόδοξους στόχους και σαφή στρατηγική.

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Ο ξεκάθαρος χημικός χαρακτήρας και οι αγορές με πάνω από το μέσο όρο ανάπτυξης χαρακτηρίζουν τη διαχείριση και τις επενδύσεις μας. Εξακολουθούμε να επεκτεινόμαστε σε ισχυρούς τομείς όπως: έξυπνα υλικά κατασκευής, χημικά προϊόντα επεξεργασίας νερού και χημικές ουσίες για την επεξεργασία αποβλήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.Η NanoViis έχει αναπτύξει προϊόντα τόσο στον τομέα των δομικών υλικών όσο και στον τομέα της επεξεργασίας πετρελαϊκών αποβλήτων.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρική μας κουλτούρα βασίζεται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και το ανοικτό πνεύμα. Βλέπουμε τη διαφοροποίηση ως ευκαιρία. Ξεκινάμε την αλλαγή, τηρούμε τις υποσχέσεις μας, επιβραβεύουμε τις επιδόσεις και την προθυμία ανάληψης ρίσκων και αναπτύσσουμε τη δική μας διαχείριση.

Simply believe it.png
Η στρατηγική μας
bottom of page